Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

"A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

Bármit adsz, azt kapod vissza

“Minden egyes emberhez -bármilyen felületes kapcsolat fűz is hozzá a tőled telhető legnagyobb kedvességgel,megértéssel és szeretettel fordulj, és közben  ne várj semmiféle viszonzást. Ha így teszel,az életed végérvényesen megváltozik.”

 10351152_885632991469345_1559449306445790092_n.jpg

 

Adj szeretetet -ez a törvény mindenre vonatkozik az életben. A kapcsolatokra is. Vagy szeretetet adsz minden egyes embernek,akivel kapcsolatba kerülsz,vagy nem. És amit adsz, azt fogod visszakapni.

Amit másoknak adsz,azt magadnak adod. Adj szeretetet másoknak kedvesség, bátorítás, támogatás, hála vagy bármilyen jó érzés formájában, és az megsokszorozva tér vissza hozzád.

Életed minden  területét elárasztja szeretettel,beleértve az egészséget, a pénzt, boldogságot, és a karriert.

Adj negativitást másoknak kritika, düh, türelmetlenség, vagy bármilyen rossz érzés révén, és garantáltan visszakapod!A negativitás megsokszorozódik,és még több negativitást hoz magával, ami életed minden területére hatással lesz.

Ha megvizsgálod a kapcsolataidat láthatod, hogy mi az, amit adtál. Amennyiben egy kapcsolatod nagyon jó az azt jelenti, hogy több szeretetet és hálát adtál bele, mint negativitást. Ha pedig nehéz s nagy kihívást jelent, akkor talán tudat alatt több negativitást adsz, mint szeretetet. Néhányan azt gondolják a másik ember tehet róla, hogy egy kapcsolat jó vagy rossz. Az élet azonban nem így működik. Nem mondhatod azt a szeretet erejének, hogy én csak akkor fogok szeretetet adni, ha a másik ember is ad nekem!

Az életben semmit sem kaphatsz anélkül,hogy előbb te ne adnál! Bármit is adsz, azt kapod vissza, tehát semmi sem a másiktól függ csak is tőled! Minden csak attól függ, hogy TE mit adsz és hogyan érzel!

 

 www_tvn_hu_1b922ca7d6e090eabb69dbf04c98289b.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 778
Heti: 40
Havi: 12 894
Össz.: 433 798

Látogatottság növelés
Oldal: Bármit adsz, azt kapod vissza
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. - © 2008 - 2018 - mindigvantovabb.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: angyali számok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »